maandag 23 mei 2016

Nederlandse crypto's EFL en Gulden beide in Coinomi opgenomen

Nederlandse crypto's EFL en Gulden in Coinomi opgenomen


Coinomi (www.coinomi.com) is een wallet systeem dat een groot aantal altcoins ondersteunt en sinds enkele weken is coinomi voor zowel EFL als Gulden (guldencoin)  beschikbaar.

Het voordeel van Coinomi is de vergaande anonimiteit en beveiliging. Al was het maar omdat men vrijwel geen gegevens vastlegt. En wat niet vastgelegd is kan ook niet gehackt worden of opgevraagd door een wat al te nijvere overheid.

Een ander handig fenomeen is het feit dat er integratie is met een beurssysteem Shapeshift dat er voor zorgt dat altcoins onderling in elkaar omgewisseld kunnen worden.Coinomi is open source. De code wordt dus aan belangstellend publiek ter beschikking gesteld.

De aanduiding (beta) achter een munt wil zoveel zeggen als dat er nog geen 50 transacties mee zijn uitgevoerd en zal in de loop der tijden dus vanzelf wel verdwijnen. We zien dat dit hier bij beide Nederlandse cryptomunten e-Gulden en Guldencoin(Gulden) nog het geval is.

De wallet van Coinomi is veel malen gebruikersvriendelijker dan de standaard QT-wallets die de meeste cryptomunten van huis uit hanteren.

Het is dan ook zeker aan te raden als u gebruiker van één van de opgegeven munten bent om eens te kijken wat Coinomi voor u kan betekenen