donderdag 31 maart 2016

Toeval is logisch

Toeval is logisch


Elke veertien dag heeft het eFiliaaL team een eruptie van schriftelijke creativiteit die het EFL-Journaal wordt genoemd. Het blad is een voorloper voor de deelnemers aan EFiliaaL, een bedrijfsstructuur die een aantal cryptomunten als fundament gebruikt voor een nieuw betalingssysteem, een wereldwijde unieke aanpak van het marketingprobleem dat vrijwel iedere ondernemer ervaart en een handig spaarsysteem.Inmiddels is een veertiental EFL-Journaals verschenen waarbij de meesten boven verwachting goed ontvangen zijn en ondanks de onvermijdelijk afvallers is er sprake van groei van het aantal abonnees. De mond tot mond reclame begint kennelijk vruchten af te werpen.

Tot het zover is, medio dit jaar als het goed is, richt het team zich op altcoins in het algemeen en allerlei randgebieden die met geld te maken hebben. Of niet. Men is nogal eigenwijs, wat ook terugkomt in het feit dat men de gebruikelijke aanpak bij altcoins, de koers oppompen met lucht, winstnemen en terug naar oppompen, ver achter zich heeft gelaten. e-Gulden vullen met geld? Prima! Noodzakelijk om te overleven op den duur. Maar de rest van de activiteiten laat men graag aan andere coins over.En dan EFL-Journaal nummer 14 in de week dat dé nummer 14 overlijdt....Toeval is logisch, zou deze nummer 14 hebben gezegd.

En daarom een extra verwijzing in het nieuwe nummer dat u kunt vinden op http://egulden.org/flip/efljournaal14.html of in PDF formaat op http://egulden.org/download/index.php?efljournaal14