donderdag 3 maart 2016

Elektronisch geld is best eng. Ja toch?

Elektronisch geld is best eng. Ja toch?


Veel mensen vinden elektronisch geld maar een enge bedoening. Je weet niet wat het is en je moet aan iedereen steeds uit gaan leggen wat het is en waarom het zo'n goed idee is om er toch wat geld in te steken.

Al met al: Elektronisch geld is gewoon eng. Een weldenkend mens, en dat is toch eigenlijk elke Nederlander, begint natuurlijk niet aan zo'n ongewis avontuur. Nee, die is verstandig en koopt voor zijn geld liever een oudejaarslot. Of, nog beter, hij speelt elke week trouw in de lotto. Want dan weet je tenminste dat je een hele goede kans hebt om snel oneindig rijk te worden. De Lotto zegt het tenslotte zelf in zijn advertenties en dan is het waar. Ja toch zeker?


Nou ja, je moet de kans dat je wat gaat winnen niet echt uit gaan rekenen natuurlijk, want dan is het best even schrikken en is de voorpret er al snel vanaf. En van de voorveronderstelling dat cryptogeld zo'n stuk onveiliger is dan spelen in de staatsloterij of de lotto blijft dan ook niet zoveel meer over.  Integendeel eigenlijk.

Maar goed, voor degenen die liever hun geld in de lotto steken hebben we een prima tool ontworpen dat de lottocijfers exact net zo goed voorspelt als de duurste hulpmiddelen die ervoor in de handel zijn.Dus doe er uw voordeel mee. Bevallen de getrokken getallen u niet? Heb u niet het echte wingevoel bij de met zoveel moeite voor u berekende getallen? Druk dan op de f5 toets of een andere refreshtoets van uw browser en zie wat er gebeurt. En niet bij ons klagen als u niets gewonnen hebt. Want zelf adviseren we om helemaal niet mee te doen en de veel en uw zuurverdiende geld in de veel hogere winstkans van het investeren in EFL te steken. Hoeveel groter die kans wel niet is leest u in het journaal.

Van het geld dat u met deze getallen, die op zo'n geavanceerde manier getrokken zijn, verdiend hebt kunt u wellicht een paar euro investeren in een aankoop van wat elektronische gulden. Waarom dat nog zo'n gek idee niet is leert u vanzelf in het nieuwe EFL-Journaal, dat geheel gewijd is aan de engheid van EFL. U vindt het hier:    http://egulden.org/efl-journaal

Overigens, voor degenen die het allemaal maar eng blijven vinden: de schuld daarvoor ligt bij uw verre voorvaderen. Als uw over-over-over-over-opa niet zo'n raar instinct had ontwikkeld zou u veel vaker winnen bij beleggen en handelen in zaken als elektronisch geld. Hoe dat allemaal zit is uitgelegd in dit boek. Hoe u dat voor een paar centen kunt bestellen via de speciale lezersaanbieding leest u ook in het EFL Journaal.