donderdag 19 november 2015

Twee cryptomunten met twee verschillende gedachten

Twee cryptomunten met twee verschillende gedachten


Dat de twee voornaamste Nederlandse cryptomunten een totaal verschillende visie hebben op de omgang met mensen die geen deel uitmaken van de directe community is al eens eerder gesignaleerd. Dat is natuurlijk prima. Het geeft de mensen te kiezen. Bij Gulden (Guldencoin) kiest men voor een steeds verder afsluiten van de omgeving. Het meest toegankelijke forum is om moverende redenen opgedoekt, het meer technische forum leidt sindsdien een zeer rustig bestaan omdat de community zich heeft teruggetrokken in een skype-achtig tooltje waar men prettig "onder ons soort mensen" is. En dat kan en mag natuurlijk. Het is gewoon een keuze hoe je je publiek wilt benaderen.EFl heeft eveneens een forum dat niet snel overbelast zal raken door het aantal bezoekers. En heeft daarom gekozen voor een radicaal andere aanpak en gaat het zoeken in steeds meer voorlichting binnen maar vooral ook buiten de eigen gelederen. Een goed voorbeeld van de nieuwe aanpak van de EFL foundation dat vandaag het licht ziet is het nieuwe EFL-journaal dat middels een aantal korte artikelen wekelijks een stukje voorlichting wil gaan doen over alles wat met cryptogeld in het algemeen en met EFL in het bijzonder te maken heeft.

Dat dit uit zal breiden met het nieuwe EFL 2.0 project spreekt voor zich. Evenals de informatie over de nieuwe producten EFiliaaL en EFinancieeL.

Door op de cover te klikken komt u op het flipboek. Wilt u liever een PDF? In de knoppenbalk onder het flipboek kunt u het ophalen. Of gebruik gewoon deze link om naar het flipboek te gaan en deze om direct de PDF op te halen.

En op korte termijn is er ook nog een leuk prijsje te winnen via de nieuwe Linkedin group. Hoe u meedoet leest u [hier]