dinsdag 22 september 2015

EFL verviervoudigt de koers in koersrally van een maand

EFL verviervoudigt de koers in koersrally van een maand


De activiteiten van een groep actieve EFL-liefhebbers lijken ook buiten de eigen groep door te gaan dringen.

Er beginnen vragen te komen, opmerkingen van andere altcoins en ook in de hoek van de informal investors leeft het nodige. En dat is inmiddels ook in de beurskoers te merken. Tikte de laagste koers intraday half augustus nog de 2000 sat aan, inmiddels speelt de koers met de 8000 sat.

koersrally EFL


Achter de schermen wordt door een kleine, zeer actieve groep gewerkt aan verdere uitbreiding van de techniek, bedrijfs- en marketingplanning en de voorbereiding van de werving van de straks zeer noodzakelijke medewerkers.

Ofwel we kijken nu aan tegen een koers met een factor vier hoger. Waarvan een deel mogelijk toe te schrijven is aan de halvering van de blockvergoeding maar zeker niet volledig. We mogen dan ook rustig van een EFL koersrally spreken. En het mooie van deze koersrally is het vloeiende, geleidelijke verloop.

Geen gekke spikes door een massa-aankoop van een EFL-enthousiast of hiccup door een pesterige dump onder de koers om die (tijdelijk) omlaag te drukken. Nee, we zien een geleidelijke groei en dat is altijd het beste.

Kortom, het kan nog heel interessant worden als meer mensen door gaan krijgen wat hier voor een unieke kans voor serieuze beleggers ligt.