Bitcoin jun 2, 2019

Bitcoin jun 2, 2019
Een persoonlijke verwachting van het sentiment van de Bitcoin

dinsdag 2 juni 2015

Villa Ticca fundraising project bij Guldencoin.

Fundraising project bij Guldencoin.


Villa Ticca is een stichting dat zich inzet voor de armste gezinnen in Quito, Ecuador door kinderopvang en ondersteuning te bieden. Dit doet Villa Ticca door ongeveer 80 kinderen van 0 tot 12 jaar oud iedere dag een veilige plek te bieden. Hierbij biedt Villa Ticca onderwijs, gezonde voeding en medische en psychische hulp.

Met deze speciale fundraiser wil de stichting de kinderen verder helpen en willen ze kansarme kinderen leren en laten ervaren hoe belangrijk gezonde voeding is.

Meer informatie over de campagne: https://www.onepercentclub.com/nl/#!/projects/villa-ticca-ecuador-help-onze-kinderen-groeien1

Doneren met Guldencoin kan via onderstaande campagne gedurende 3 weken. De gezamenlijke opbrengst zal vervolgens aan de stichting worden overgedragen.

Stuur je donatie via http://guldenfunding.nl/ of rechtstreeks naar

GMAjaTBV1nNWuPnixmbJctW9xLKRskRbxH

Over dit weblog.

Dit blog is onafhankelijk en heeft geen enkele connectie met welke Elektronische munt dan ook. Wij proberen alleen de wereld van elektronisch geld nuchter en vooral eens niet-technologiegedreven weer te geven. Dit met een oog voor de problemen die de invoering met zich brengt.

We proberen daarbij op de stoel van de GEBRUIKER te gaan zitten en niet op de stoel van een softwareontwikkelaar van coins als Bitcoin, e-Gulden en Gulden te gaan zitten zoals bij vrijwel alle blogs over dergelijk elektronisch geld het geval is. Ook een trader cq belegger zien we daarbij als een gebruiker omdat daar de onderliggende techniek ook niet belangrijk voor is.

Soms worden we tijdelijk ingehuurd door een cryptomunt, zoals in het verleden bij het EFL 2.0 project van e-Gulden, de Elektronische gulden.

Omdat we elektronisch geld als normaal geld beschouwen maakt dit weblog deel uit van een netwerk van onderling gekoppelde financiële weblogs waar u uiteraard ook van harte welkom bent,

Heeft u nieuwtjes, aanvullingen etc. voor dit weblog dan horen we dat natuurlijk graag en u krijgt alle credits.Disclaimer

Alle informatie op dit weblog is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor welke toepassing van de hier getoonde informatie dan ook. Door dit weblog te bezoeken gaat u expliciet met deze voorwaarden akkoord.