maandag 4 mei 2015

Speciaal gebruikersforum voor Guldencoin

Speciaal gebruikersforum voor Guldencoin De community rond Guldencoin had in de gaten dat het huidige formum niet iedereen aanprak. En het is geen community die dan een afwachtende houding aanneemt, integendeel. Men vat de koe bij de horens en gaat aan de gang. Dat zouden meer community's moeten doen.

En er zijn dan ook stappen genomen om tot een speciaal gebruikerforum te komen, iets wat natuurlijk een niet te onderschatten voordeel voor die gebruikers is...

Het nieuwe forum is te bereiken op https://guldencoin.zone/.

Qua opzet is het de bedoeling de lezers op een logische volgorde langs de onderwerpen te leiden, zodat men geleidelijk aan meer over de guldencoin te weten kan komen. Zelf zijn we geneigd het taalgebruik vooral voor de leek op het gebied van Elektronisch geld nog steeds vrij technisch te vinden maar dat zijn ongetwijfeld aanloopproblemen die geleidelijk aan wel zullen verdwijnen.


Speciaal gebruikersforum voor Guldencoin


We zijn benieuwd of gebruikers van Guldencoin dit forum op waarde zullen weten te schatten.

En dan op naar de volgende...Er zijn al aankondigingen op Facebook dat een derde partij zich in de coulissen aan het warm lopen is om de volgende partij voor de enige munt van Nederland te worden. En de lokroep van het grote geld in navolging van Bitcoin, zal er beslist voor zorgen dat er nog vele altcoins voor het Nederlandse taalgebied zullen volgen.

Het zijn zeker interessante tijden voor de liefhebber voor cryptogeld.


Update

Het ziet er na enkele dagen naar uit dat de technische discussies van het oude naar het nieuwe forum zijn verplaatst...Voor een forum dat bedoeld was voor "gewone mensen" een slechte zaak...